www.mexicoindustrial.net
SIC Marking

Nuevo marcado de piezas consistente y de alta precisión

La nueva marcadora por puntos e8-c153 z-a SIC de SIC Marking permite marcar piezas de forma consistente y garantizando una alta precisión gracias a la función de autodetección. Gracias a ello es la solución ideal para las aplicaciones más exigentes como códigos Data Matrix y el texto legible por humanos. Dispone de una ventana grande de marcado 160 mm x 100 mm.

Nuevo marcado de piezas consistente y de alta precisión
Prøver kan fås om mindre enn to uker for å øke farten på den viktige konstruksjonsfasen når flere hurtige gjentakelser er viktige for å fullføre anvendelses-spesifikasjonene.

Disse drivenhetene kan brukes på flere måter, f.eks. som ortopediske bor, fram- og tilbakegående sager, oscillerende sager, sagittalsager og brotsjer. I tillegg kan motorer av størrelse 12 også brukes i robotkirurgi, kirurgiske skrutrekkere og eksoskjeletter.

Portescaps børsteløse DC-miniatyrmotorer med spor for kirurgiske elektroverktøy er konstruert og produsert med en unik prosess som omslutter og beskytter statorviklinger og elektronikk mot ugjestmilde miljøer som autoklav og vask. I tillegg isolerer Portescap viklingene iht. medisinske sikkerhetskrav for høyspentbeskyttelse. Dette er obligatorisk for kirurgiske elektro-håndverktøy.

Portescap har samarbeidet med produsenter av kirurgiske elektroverktøy i mer enn 20 år for å levere miniatyrmotorer skreddersydd for kritisk ytelse. Vi kan tilfredsstille de mest utfordrende bevegelsesbehovene for høyt moment, pålitelighet, vibrasjon og lave kostnader helt til ulike skreddersydde løsninger (aksler, verktøymotorer, skreddersydde utvekslingsforhold, akselbelegg og tetninger, skreddersydde integrerte innfatninger, skreddersydde viklingsskjermer for å støtte pinout-tilkoblinger for enkel plug and play og større pålitelighet).

På forespørsler kan drivsystemene kobles sammen med autoklav-girhoder med ulike utvekslingsforhold, autoklavbare omkodere og autoklavbare kontroller for å møte bruksbehovene. Disse drivenhetene kan fås i ulike typer for å tilfredsstille ulike brukeres behov for pålitelighet. Portescap-motorer produseres på et ISO/OSHA-sertifisert anlegg og overholder, RoHS.

  Solicite más información…

LinkedIn
Pinterest

Únete a los más de 155,000 seguidores de IMP