www.mexicoindustrial.net
MAYR

Frenos libres de mantenimiento para turbinas eólicas

La aplicación de frenos de seguridad en los accionamientos del paso de turbinas eólicas exige un dimensionamiento extremadamente concienzudo y un conocimiento preciso de las tolerancias del par de frenado. Si se cumplen estos requisitos previos, los frenos de alta calidad funcionarán si necesidad de mantenimiento a lo largo de toda su vida de servicio.

Frenos libres de mantenimiento para turbinas eólicas
EEC One.jpg: Den nye EEC One Versjon 2.4 med integrert flerfunksjons verktøylinjer og kombinert makrovalg.

Monheim, 18. november 2014 - Mekatronisk konfigurasjon er ett av hovedområdene i tjenesteutvalget til Eplan Engineering Center. Dette produktet bytter navn ved begynnelsen av SPS IPC Drives til Eplan Engineering Configuration, forkortet til «EECB», samme forkortelse som før. Konfigurasjon som en kjernefunksjonalitet vil nå reflekteres i produktnavnet. Eplan har i mange år tilbudt integrerte mekatroniske konfigurasjonsløsninger igjennom EEC som kan brukes for konfigurasjon av komponenter, maskiner og til og med komplekse installasjonsprosjekter. Avgjørelsen om å bytte navn på EEC-produktet ble avgjort av fordelene som det tilbyr kundene:

• Eplan representerer «effektivt ingeniørarbeid», standardisering og modulisering igjennom konfigurasjon er et avgjørende trinn i denne retningen.

• Konsistent konfigurasjon på tvers av alle ingeniørdisipliner, inkludert mekanikk, elektronikk og programvare muliggjør fremtidsrettet mekatronisk konfigurasjon.

Samtidig med navneendringen vil EEC-versjonsnummeret synkroniseres med det til Eplan-plattformen. Den nye versjonen har premiere ved SPS IPC Drives og lanseres som Versjon 2.4. Brukere som vil bruke EEC for produksjon av diagrammer og 3D-monteringsplaner igjennom plattformsystemene vil dra fordel av de samlede versjonene. Tilordninger til plattformsystemer, spesifikt Eplan Electric P8 og Eplan Pro Panel, er henholdsvis forenklet.

Den nye versjonen av konfigurasjonsløsningen bygger naturlig på utprøvd teknologi. Brukere drar fordel av muligheten til å kunne fortsette bruken av modeller fra tidligere versjoner av EEC. Samtidig med lanseringen av EEC Versjon 2.4 kommer en serie med nye funksjonaliteter som vil være tidsbesparende for firmaer: sammen med konsistent optimert SAP-integrering, har den nye versjonen av EEC også en standard jobbserver som tillater kundespesifikk IT-arbeidsflyt rundt EEC for effektiv integrering i eksisterende IT-landskap. Og EEC One, det grunnleggende systemet for standardisering og atomasjon basert på Excel-teknologi, bytter også navn som en del av denne harmoniseringsprosessen. Men automasjon i ingeniørarbeid er fremdeles av største betydning. Et av høydepunktene til den nye versjonen er en direkte tilkobling med Eplan Pro Panel, 3D-systemet for kabinettutvikling.

Frenos libres de mantenimiento para turbinas eólicas
 
Logos EEC.jpg: Eplan Engineering Center blir til Eplan Engineering Configuration: det nye navnet introduseres med Versjon 2.4.

  Solicite más información…

LinkedIn
Pinterest

Únete a los más de 155,000 seguidores de IMP