www.mexicoindustrial.net
Steute

ES/EM 98

Esta nueva generación es versátil incluso en entornos adversos y explosivos; se trata de interruptores de posición estándar para aplicaciones extremas.

ES/EM 98
PLC_Buslayout.jpg: Basert på en enkel, en-linje representasjon med buss-tilkoblinger identifiserer Eplan Electric P8 buss-konfigurasjonen.

Monheim, 4. september 2014 - Den nyeste versjonen 2.4 av Eplan plattformen er nå tilgjengelig for nedlastning, og for første gang, også i 64-biters versjon. Totalt imponerer CAE-systemet ved å kunne tilby fler muligheter for økt effektivitet under arbeidsprosessen. Den forenklede representasjonen av PLS-kommunikasjonsnettverk gjør dokumentasjonen og styringen av PLS-strukturer tydeligere og enklere. Underprosjektstyringen forbedrer også oversikten.  Spesifikke deler kan hentes fra et prosjekt, endres individuelt og settes tilbake inn i et endelig prosjekt. Som et resultat opprettes fullstendig dokumentasjon, og brukere kan konsentrere seg spesifikt om sine egne oppgaver. Endringsbeskyttelsen for områder av prosjektet som allerede er godkjente er et annet nyttig alternativ: Dette betyr at endringer utført på objektene i disse områdene er beskyttet. Derved kan områder som er fullstendig planlagt eller deler som allerede er produsert ikke endres utilsiktet.

Målet er: Høyere datakvalitet

Nøyaktig og forutsigbar dataangivelse kan nå oppnås over hele plattformen med brukerdefinerbare og konfigurerbare egenskaper. Brukere kan opprette valglister over standardverdier for egenskaper. Disse angivelsene forsikrer korrekte resultater ved rapportfiltrering. Videre har kontrollkjøringer blitt implementerte for å kontrollere og validere deladministrasjonsdatabasen for å forsikre at administrerte data er nøyaktige og derved vil forbedre kvaliteten på deldataene. Dette pleide å være en omfattende prosess, men nå utfører systemet kontrollene automatisk.

Bedre navigering for vedlikehold

Prosjektnavigering har blitt enda enklere og raskere siden alle viste kryssreferanser nå kan åpnes som en hyperkobling. Disse hyperkoblingene eksporteres også til PDF, noe som gjør PDF-en til en verdifull referanse for vedlikeholdsingeniører. Dette gjør det mye enklere for kolleger innen vedlikehold å bruke dokumentasjonen. En ny rapporttype for distribuerte enheter vil gjøre det mulig for brukere å generere prosjektinformasjonen inn i en mye enklere rapport for produksjon og vedlikehold. En fullstendig enhetsrapport genereres hvor alle dens data kan vises, som for eksempel plasseringer, funksjonstekster eller grafiske symboler. Denne funksjonen, som er plassert i dokumentasjonen som en rapport, hjelper for eksempel ved feil til å raskere identifisere og få tilgang til en komponent.

Andre støttede standarder

Eplan plattformen støtter mange standarder, for eksempel IEC 81346, det er nå også mulig å identifisere prosjektsider i henhold til IEC 61355. Ved å bruke denne typen identifikator kan brukere bruke en objektbetegnelse ved strukturering av dokumentasjonen. Et dokument, f.eks. en prosjektside tilordnes et spesifikt objekt (funksjon, lokasjon eller produkt) igjennom objektbetegnelsen. Brukere kan også bruke dette sammen med et grensesnitt tilkoblet PLM-/PDM- eller ERP-systemer.

ES/EM 98

ES/EM 98

IEC 61355.jpg og IEC 81346.jpg: Eplan plattformen støtter flere standarder, for eksempel IEC 81346 i tillegg til IEC 61355.

Kommunikasjon i buss-strukturer

Intelligente komponenter slik som kommunikasjonssensorer, konfigurerbare drivere og programmerbare aktuatorer med forskjellige kommunikasjonsprotokoller krever tydelig dokumentasjon i en buss-struktur. En ny og enklere måte for å administrere PLS-buss-systemer var derfor nødvendig og den ble implementert på grunnlag av enkeltlinje kommunikasjons nettverkdesign. Brukere kan nå også integrere andre enheter, slik som omformere, motorer eller ventiler med buss-tilkoblinger inn i buss-systemer. Enheter med flere forskjellige buss-systemer er på grunn av dette nå bedre støttet. Flere PLS-produsenter ble også lagt til listen over grensesnittpartnere for toveis datautveksling, som for eksempel ABB, Mitsubishi og 3S.

Kunder med servicekontrakter for programvare kan laste ned Eplan plattformen 2.4 gratis fra: www.eplan.de/support_eplan

  Solicite más información…

LinkedIn
Pinterest

Únete a los más de 155,000 seguidores de IMP