www.mexicoindustrial.net
Beijer Electronics Products AB

Volvo Cars aumenta el ritmo en su fábrica utilizando iX

Tal como en el tráfico vial, la planificación, movimiento y ritmo son también decisivos cuando se fabrican autos. Volvo Cars utiliza ahora la solución iX de HMI de Beijer Electronics, para optimizar el flujo y así racionalizar su fábricación de carrocería. El sistema inuitivo iX está siendo utilizado no solo por operadores y personal de producción, sino también en administración.

Volvo Cars aumenta el ritmo en su fábrica utilizando iX
Illustrasjon: R. STAHL's new remote I/O system IS1+ tilbyr mange nye funksjoner.

De nye mulit-funksjonelle moduler gir effektive løsninger selv ved et lavt antall signaler og redusere antall modultyper med 50 %, noe som reduserer utgifter til reservedelslager. IS1+ modul omfatter en åtte kanals analog I / O-modulen med HART protokoll, en 16 kanals digital I / O-moduler og en åtte kanals temperaturmodul for motstandstermometer og termoelementer. Signalene kan bli individuelt parameterisert for hver kanal. Videre leverer R. STAHL også digitale utgangsmoduler med økt utgangseffekt som er egnet for de fleste egensikre magnetiske ventiler. Designet for installasjoner i sone 2 for tilkobling til egensikkert feltutstyr fra soner 0 eller 1, omfatter IS1 + serien også kostnadsoptimert sone 2 I /O - moduler med en identisk funksjonalitet. I tillegg er en lav energiteknologi spesielt utviklet for det nye IS1 + I /O systemet. Denne løsningen gjør modulene godt egnet for et utvidet temperaturområde fra - 40 ... + 75° C og gir en betydelig utvider levetid på opptil 15 år.

Diagnostikkmuligheter er i tillegg betydelig utvidet: alle sone 1 moduler er nå utstyrt med en eller to lysdioder per kanal. Analoge moduler signalerer linje feil via en rød LED diode, mens digitale moduler i tillegg vise bytte status via en gul diode. Dette gjør det mye enklere å finne feil direkte på stedet. Alle modulene har flere selvdiagnostiserende funksjoner i henhold til NAMUR NE 107, slik at de kan sende en «vedlikehold kreves» varsel i tide før en faktisk feil kommer til å oppstå. På toppen av dette, er behovet for vedlikehold tydelig signalisert ved hjelp av en blå LED diode på modulen. Status bit for prosessignaler karakteriserer kvaliteten på verdier som «god» eller «dårlig» akkurat som i standardfeltbusser, er en annen ny funksjon. Som den etablert IS1, er den nye IS1 + generasjon svært allsidige og kostnadseffektiv. Takket være en konsekvent egensikker struktur med en egensikker feltbuss vil endringer og utvidelser i installerte systemet lett kunne utføres uten stans i anlegget i eksplosjonsfarlige områder (varmt arbeid / hot swap). R. STAHL trekker på mer enn 30 års erfaring i sin virksomhet, de har kunnskap om alle typer automasjonssystemer og korresponderende buss protokoller samt internasjonal eksplosjonsvern og skipsbygging sertifiseringer. Basert på denne omfattende kompetanse, er R. STAHL fullt i stand til å utarbeide egnede IS1 + ekstern I / O-løsninger for installasjon hvor som helst i verden.

  Solicite más información…

LinkedIn
Pinterest

Únete a los más de 155,000 seguidores de IMP