www.mexicoindustrial.net
BALLUFF

Sensor de color verdadero BFS 33M: cuando las cosas presentan su auténtico colorido

Con su nuevo sensor de color BFS 33M, Balluff presenta un sensor de color verdadero de la más alta categoría. Sea cual sea el tipo de objeto que se muestre al sensor, éste puede distinguirlos con una precisión infalible. Se detectan sin esfuerzo las zonas de sombra más tenues, las diferencias más pequeñas en el nivel de gris o cambios mínimos de las propiedades de la superficie. Detecta de manera precisa un objeto y conmuta la salida correspondiente a la velocidad de un rayo. Se puede aplicar a un número máximo de siete objetos con las salidas conmutadas de esta forma. Además de los valores de color L*a*b la salida también se puede generar directamente por medio de un interface serie. La compensación especial y la calibración individualizada permiten que el sensor alcance una precisión extremadamente alta durante un largo período de tiempo.

Sensor de color verdadero BFS 33M: cuando las cosas presentan su auténtico colorido
For å møte den økende etterspørselen etter kommunikasjonsnettverk om bord i jernbanerullende materiell, har Westermo introdusert to kompakte og robuste Power-over-Ethernet (PoE) brytere som støtter video, LCD-skjermer og trådløst lokalnett (LAN). De nye enhetene styrker ytterligere Westermos nyskapende IP Train konsept, som leverer en komplett Ethernet-bryter og ruterløsning for å gi en robust nettverkinfrastruktur for etableringen av intelligente tog.

Viper-112-P8 og Viper-212-P8 tolv porters (åtte PoE og fire standard Ethernet) styrte brytere støtter IEEE 802.3at ”plug-and-play” PoE kommunikasjonsstandard. PoE muliggjør både at strøm og data skal overføres på en enkelt multikjernekabel, noe som reduserer den totale kablingen og gir raskere installasjon.
Viperbrytere leverer opptil 66W strøm over sine åtte PoE-porter. Viper isolerer inngangslikestrømsspenning fra tilkoblede enheter for å beskytte dem fra overspenning. Kraftdistribusjon styres med porter
”innstilt” for å maksimere distribusjonseffektiviteten.

Viperbrytere er spesielt designet for å møte alle krav i markedet for ombordinstallerte rullende jernbanemateriell, og leverer forbedret pålitelighet og enklere nettverkdesign, installasjon og vedlikehold. Ombordrullende applikasjoner representerer noen av de tøffeste miljøer for alle elektroniske enheter. Viperserien er designet og produsert for å overgå EN 50155-standarden for elektronisk utstyr ombord i jernbanemateriell, som ikke bare omfatter EMC-krav, men også støt, vibrasjoner, utvidet temperaturområde og fuktighet. Bryterne har også blitt utviklet for å oppnå høyest oppetid, altså tid mellom feil på opptil 448.000 timer (MIL-C217F2), noe som sikrer ekstremt langsiktig og pålitelig feltoperasjon som er forventet innen jernbanesektoren.

Viperbryternes WeOS operativsystem gir en omfattende pakke med IP-nettverkstandarder som gir robuste og fleksible nettverk som skal opprettes. Operativsystemet er i stand til å oppdage eventuelle posisjonsendringer av jernbanevogner, rotasjoner og tillegg, og deretter kompensere for slike endringer i nettverket uten manuell konfigurering. For å lette installasjon og vedlikehold kan Viper og eventuelle tilkoblete enheter konfigureres med samme IP-adresse i hver vogn. Dette forenkler den samlede IP-plan og standardiserer konfigurasjoner.

Viper-212-P8-bryter tilbyr ekstra rutingmulighet til å aktivere tilkobling av subnett og generelt bedre ytelsen i nettverket. WeOS-operativsystemet er også i stand til å balansere datatrafikk på nettverket for å opprettholde maksimal gjennomstrømming og stabilitet. Innføringen av økt trafikk fra nye kameraer eller videodatastrømmen vil derfor ikke påvirke stabiliteten i hele nettverket. I tilfelle forbindelses eller maskinvarefeil er Westermos unike FRNT teknologi i stand til å rekonfigurere et stort nettverk i løpet av 20ms.

Viper inkorporerer M12-kontakter integrert i innkapslingen for å redusere størrelsen og ytterligere beskytte mot vibrasjon. Med en ultrarobust design, forseglet til IP65 og vibrasjonsmotstandsdyktig mot militære standarder, er disse enhetene ideelle for situasjoner der mekanisk stress, fuktighet, kondens, skitt eller kontinuerlige vibrasjoner (for eksempel de som produseres av en motor) kan påvirke funksjonen av standardbrytere. En unik Gore-Tex ®-membran brukes til å forhindre kondensering fra normalt dagklima/nattsyklus. Viper er også svært kompakt og ultratynn, noe som muliggjør installasjon i de små arealene i jernbanevognpaneler.

  Solicite más información…

LinkedIn
Pinterest

Únete a los más de 155,000 seguidores de IMP